New Friends' Playroom Addition Click here to view all projects in this category.

Philadelphia Ronald McDonald House

  • Projects
1 |
1 |

Photos

x

New Friends' Playroom Addition

Philadelphia Ronald McDonald House

In an effort to continuously increase program offerings, accommodate more children, and serve the diverse needs of visiting families, the Friends of the Philadelphia Ronald McDonald House, through their generous gifts, made this new playroom and art circle addition possible. 

The playful design allows a variety of activities to occur simultaneously in fully accessible sun-filled multi-level play areas.  The playroom is strategically located near dining, lounge and outdoor garden spaces, and is passively observed by staff from the second floor administrative offices.

In Our View

Good Architecture

Is a Sustainable

Way of Building.

Loading tweets...